İzmir'de hp laser 107a , 107r , 107w , 135a , 135r , 135w ve 137fnw yazıcı reset yazılımı , çipsiz toner çalıştırma.



Eve ya da ofise lazer bir yazıcı satın aldınız , toner bitti , yeni toner almak ya da doldurtmak istiyorsunuz ; fakat bir baktınız orjinal toner fiyatı nerdeyse yazıcı fiyatı kadar ve muadil tonerler çipsiz..Ama sizin yazıcınız çipsiz çalışmıyor. Genelde yukarda saydığım hp modeller ve ;

Xerox b205n , b210 ve b215 lazer yazıcı

satın alanlarda bu problemin nasıl çözüleceği sorusunu duyuyoruz.

Lafı fazla uzatmadan sadede gelelim ; özellikle yukarıdaki modeller ve uyumlu versiyonlar olmak üzere yazıcı reset işlemi ve yazıcı reset yazılımı fiyatı hakkında bilgi almak isterseniz arayınız. Şu an için sadece izmir içi hizmet verebiliyoruz. Telefon ile görüşüp , uyumluluk , fiyat ve süre hakkında bilgi alabilirsiniz.


Hp mürekkepli ve çipli kartuşlu yazıcılarda kartuşu tanımama , uyumsuz kartuş hatası vb sorunlarla karşılaşma gibi sorunlarınız için de arayarak bilgi alabilirsiniz.


Çözüm arayışlarımız devam etmekte ve bulduğumuz çözüöleri ticari koşullarda size sunmak misyonlarımızdan biri. Yani işlemler ve bilginin çoğu ücrete tabidir, bunu da hatırlatmak ister , işlerinizde başarılar dileriz.


AKIŞ : uyumlu reset yazılım var ise , bazı versiyonlarda aynı gün ; bazılarında bir haftayı bulan sürede gereken işlem yapılıyor ve yazıcınızın toneri ve drum ünitesi çipsiz çalışabiliyor... Çok ama çok büyük tasarruf demek bu.




ETİKETLER :

Hp color laserjet 178 nw renkli yazıcı reset yazılımı ve çipsiz toner çalıştırma yazılımı ; reset yazılım.

Xerox workcenter b225 yazıcı reset yazılımı ve çipsiz toner çalıştırma yazılımı ; reset yazılım.

Hp color laserjet 179 fnw renkli yazıcı reset yazılımı ve çipsiz toner çalıştırma yazılımı ; reset yazılım.

Xerox workcenter 3025 yazıcı reset yazılımı ve çipsiz toner çalıştırma yazılımı ; reset yazılım.

İzmir'de samsung lazer yazıcı reset yazılımı ve çipsiz toner çalıştıran yazılım yerleri.

İzmir'de yazıcı anakartına reset yazılım atan yerler.

17/03/2022

İzmir'de Hp 106a toner 107w ve 135w , 137 fnw reset yazılım ; çipsiz toner çalıştırma yazılımı .



Değerli arkadaşlar , çipi bulunmayan , bulunmakta zorlanan bu modellerde reset yazılım süreci başladı .


107a  düz yazıcılar için 400 TL + KDV ; [107w yazılım henüz yok]

135a , 135w ve 137 fnw için 600 TL + KDV dir.


*Yazıcının atölyemize getirilmesi ve en az 1 gün kalabileceğinin bilinmesi.

*İşlemden sonra yazılım güncelleme yapılmamasının gerektiği.

*Mevcut tonerin durumunun iyi olmaması halinde , muadil toner satın alınması [baskı kalitesi açısından önemlidir]

KAMPANYA : 03 ADET ÇİPSİZ MUADİL TONER ALANA , RESET YAZILIM BEDAVA !!!

Toner ve drum kartuşu uyumlu değil uyarısı nasıl çözülür ?



Genelde samsung yazıcılarda karşılaşılan toner kartuşu uyumlu değil hatası , yazıcı ile toner çipinin versiyon uyumsuzluğundan kaynaklanabilir. Yazıcınız firmware update yani fix yazılım güncelleme yapmış ve örneğin 38 versiyona çıkmış ; fakat toner çipiniz eski versiyonda örneğin 14 de kalmış olabilir.

Böyle bir durumda lazer yazıcınızda kırmızı uyarı ışığı sabit şekilde yanacak ve lazer yazıcınız hata ışığı yanması ile birlikte baskı vermeyecek ve yazdırmayacaktır. Eğer lcd ekranı olan bir yazıcınız varsa , toner kartuşu uyumlu değil ya da drum kartuşu yok veya uyumlu değil hatası görebilirsiniz.




Bu sorunun çözümü ile ilgili ücretli çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Genelde samsung sl m2020 , sl m2070 ve sl m2675 gibi modellerde toner çipi ve versiyonu sorunu çözümü için , yazıcınızı atölyemize getirmeniz gerekebiliyor.


yazıcı reset yazılım çözüm üretebilir.

izmir'de lazer yazıcı tamiri , kağıt almama sorunu , yazıcıda kağıt sıkışma ve yazıcı hata uyarı ışığı yanıp sönmesi.



İzmir'de sadece lazer yazıcıların tamir ve bakımı ile ilgili çözümler üretmeye çalışıyoruz. Temel prensibimiz , bildiğin işi yap bilmediğine BİLMİYORUM de. Her işten anlayan olma , ama anladığın işi de en düzgün şekilde yap.




Not : Mürekkepli yazıcılardan anlamayız ve mürekkepli yazıcı ile ilgilenme niyetimiz yok, sıkıntısı bitmiyor çünkü. Size de bize de yazık. Vakit varken bir lazer yazıcıya geçmeniz naçizane önerimizidir.



Özellikle samsung , hp , canon , oki ve xerox marka lazer yazıcılarda oluşabilecek

- yazıcı kağıt alma sorunu ,
- yazıcıda kağıt sıkışma sorunu
- lazer yazıcı fırın fuser ünitesi arızası
- lazer yazıcı toner çipi arızası
- lazer yazıcı drum ünitesi arızası
- lazer yazıcı aynı anda çoklu kağıt alma sorunu
- lazer yazıcı açılmama sorunu
- lazer yazıcı anakart formatter board sorunu
- lazer yazıcı toner ve drum çipi reset yazılımı
- lazer yazıcı tarama ve fotokopi çekme arızası

gibi belli başlı konularda çözüm üretmeye çalışıyoruz.

İzmir'de bornova , bayraklı , alsancak , konak , kemalpaşa , ulucak , pınarbaşı , torbalı , pancar , menemen , aliağa , mavişehir , balçova , ışıkkent , gaziemir , karabağlar gibi semtlerden bizi arayarak lazer yazıcı tamiri için bilgi alabilirsiniz.



2013 yılından beri İzmir'de kartuş toner dolumu ve yazıcı reset yazılım üzerine hizmet veriyoruz. Sektörde oldukça tecrübeli ve ilgiliyiz. İzmir'de yazıcı tamiri ve bakımı fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz bizi arayınız.



Özellikle samsung ml 2165 ve scx 3405 serisi yazıcıların anakartları ve fırın fuser üniteleri arızalanmakta ve değişmesi gerekmektedir. Aynı şekilde samsung m2020 , m2070 serisi ve 2675 serisi yazıcılarda kağıt pateni arızası , kağıt sıkışması ve toner çipi kırılması gerekebilmektedir.

Son dönemde xerox 3020 ve 3025 lazer yazıcıların toner çipleri uyumsuzluk göstermekte ve izmir'de samsung , xerox , hp lazer yazıcı tamir ve bakımı nerede yapılmaktadır , fiyatlar nelerdir şeklinde aramalar yapılmaktadır. İzmir yazıcı tamiri ve bakımı için bizi arayabilirsiniz.

İzmir'de lazer yazıcı arızasını nerede çözebilirim , hp , samsung , xerox ve canon lazer yazıcılarda oluşan arızaları gidermek için izmir yazıcı tamir ve bakım merkezi iletişim bilgileri nelerdir? sorusuna cevap arıyorsunuz.



Son dönemde özellikle havaların ısınması ile birlikte yazıcılarda kağıt sıkışma sorunları daha da arttı. Çünkü lazer yazıcıların fırın üniteleri ısınan hava ile birlikte daha geç soğumakta ve arka arkaya çok fazla çıktı göndermeniz sebebi ile fırın ünitesi ve upper roller parçası şişerek sıkışmaya neden olmaktadır.


İzmir kartuş toner dolumu ve yazıcı tamir bakımı açısından yazıcı yedek parça bulma konusunda biraz dar bir çeşitlilik gösteriyor ne yazık ki.



Bu nedenle çoğunlukla yazıcı yedek parçaları istanbul veya ankara dan temin ediliyor. Bu nedenle elinizdeki hurda yazıcıların işe yarar parçalarını , örneğin yazıcı fırın ünitelerini , yazıcı anakartlarını , kağıt tepsilerini ekonomiye geri kazandırma adına yedek parça fiyatına bize satabilirsiniz. İşimize yarayacak çalışır vaziyetteki hurda lazer yazıcı parçaları için görüşelim.


İzmir'de printer arıza bakım tamir merkezi adına bir arayışınız varsa , lütfen bizi de arayın ve görüşelim. Elimizden gelecek bir çözüm ise teklif verelim.


İşiniz rast gitsin.


tonerizmir.com

0532 666 78 87

Yorumlar